4F-CHATBOX

<a href="http://www.webhelpje.nl/chatbox/chatbox.php?name=4Fchat" target="_parent">Klik hier om naar mijn chatbox te gaan</a>

4Fingers.be

 

4Fingers publiceert hier Uw mooiste en meest spannende erotische verhalen. Alles eenvoudig, gratis en zonder storende opzichtige foto's of reclame. Speciaal opgezet om discreet en mobiel te lezen.

Ik ben Uw gastvrouw My en ik vind het fijn om U op bezoek te hebben.

 

Welkom!

Deze verhalen beschrijven seksuele fantasieën. Bedrijf in het dagelijkse leven steeds veilige seks.

Beheerder site: My@4fingers.be

4FINGERS CHATBOX

Leer anoniem en gratis nieuwe mensen kennen

Loop je weleens buiten op straat denkend dat het fantastisch zou zijn als je iedereen zonder problemen zou kunnen aanspreken? Zonder dat mensen je verstoord aankijken alsof je gestoord bent als je over iets gaat praten dat hier op 4Fingers in een verhaal staat? Gewoon met een open blik een gesprek aanknopen. Dat zou toch fantastisch zijn?

Bij 4Fingers kun je anoniem, en gratis, met mensen in contact komen die net als jij weten wat ze hier komen doen.

 

En nee, je hoeft je dan niet meteen in te schrijven op een datingsite. Je hoeft ook niet met nepfiguren, die alleen op je geld per minuut uit zijn, rekening te houden. Je kunt gewoon gratis online chatten met mensen die ook op deze site komen. Misschien komt er wel een schrijver om het hoekje kijken. Leer mensen op speelse wijze kennen. Vraag hun het hemd van het lijf in een anonieme online omgeving. Je hoeft jezelf niet echt prijs te geven en geef best geen echt persoonlijker informatie. Je kunt anoniem blijven, beschouw het een beetje als een erotisch spel. Dat maakt leuk en veilig. Houd het hier anoniem. Anonieme chat is zowel leuk voor mannen als vrouwen. Natuurlijk kan je ook kiezen om naar een site te gaan waar je webcam kunt aanzetten, maar dan verdwijnt het anonieme aspect en komen er meestal ook centen aan te pas.

 

Geef hier geen persoonlijke gegevens prijs.

Veel beter is het om je echte naam voor jezelf te houden. Geef je persoonlijke informatie niet prijs. Maar je kunt je natuurlijk wel ‘bloot’ geven door eerlijk een gesprek aan te gaan. Op die manier zal je anoniem leuke nieuwe mensen leren kennen. Mensen die ook anoniem hier komen en weten waarvoor. Hier bij 4Fingeres weet je wat je komt doen, wie je kunt verwachten en heb je aan gepubliceerde verhalen al gesprekstof.

 

Wat hier niet kan is kinderen onder de 18 aanspreken en al wat wettelijk verboden is geld hier ook. Daarom ook kun je hier doelbewust niet ‘privé’ gaan. Beleef hier wat je wilt.

Scheur gerust die D cup met je tanden van haar lijf en steek je hand in zijn boxershort om… Beleef samen de wildste orgiën. Nodig Bacchus uit. Maar wees er van bewust dat op elk moment Ariadne ongevraagd kan ‘binnen vallen’ en misschien vinden jullie het fijn dat zij gaat mee doen.

Chatten is spannend, leuk en totaal anders dan een praatje maken in het echte leven. Toch voelt het meteen vertrouwd en is het helemaal niet vreemd of eng. Je kunt dan ook een leuke tijd verwachten. Chatten met vreemden bij 4Fingers is een unieke ervaring.

 

My 4Fingers wenst jullie veel plezier.

 

Huisregels

Deze chatpagina is en aanverwante dienst van 4Fingers.be en kent een aantal voorwaarden, deze noemen wij de huisregels. Gebruikers dienen deze gelezen te hebben en zich aan te houden.

 

Verantwoordelijkheid

Elke gebruiker is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar gedrag.

Gebruikers jonger dan 18 jaar horen hier niet thuis.

4Fingers is in geen enkel geval aansprakelijk voor de communicatie en zaken die kunnen voortvloeien uit de communicatie.

Bij 4Fingers is kinderpornografie of incestseks verboden. Racistische, beledigende of anders grove inhoud ongewenst. Persoonlijke gegevens deel je beter niet mee tijdens een chat.